Nyheter

Rize ETF lanserar två nya Future First ETFer

Publicerad

den

Rize ETF har lanserat sina senaste två Future First ETFer, Rize Pet Care UCITS ETF (PETZ) – Europas första ETF för husdjursvård – och Rize Emerging Market Internet and Ecommerce UCITS ETF (EMRJ) – Europas senaste EM digitaliserings ETF. Dessa två ETFer noterades i veckan på Londonbörsen (LSE) och Frankfurtbörsen (Xetra). De nya ETFerna bringar Rizes totala utbud av Artikel 8 ETFer till sex.

Deras Pet Care-investeringstema är utformat för att fånga den sekulära tillväxtmöjligheten i företag som drar nytta av det ökade ägandet och humaniseringen av husdjur.

Deras investeringstema för EM Internet och e-handel är utformat för att fånga uppkomsten av EM-anslutna konsumenter. Den nya ETF:n tillhandahåller också en riskhanterad strategi för att investera i tillväxtmarknader med landstak som tillämpas vid varje ombalansering av index, vilket sätter den maximala landvikten till 25 %.

Handla PETZ

Rize Pet Care UCITS ETF (PETZ) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Handla EMRJ ETF

Rize Emerging Market Internet and Ecommerce UCITS ETF (EMRJ) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version