Nyheter

Polygons MATIC-token hoppar efter 21Shares ETP-notering av Polygon

Publicerad

den

I går vid 16,00 tiden, 24 timmar, efter 21Shares ETP-notering av Polygon hade den underliggande tillgången, det vill säga kryptovalutan, stigit med 16 procent.

Senaste rallyt för Polygons MATIC-token kan ses som det höga gröna ljuset till höger, på det dagliga prisdiagrammet. (TradingView).

”Layer 2” blockchain-projektet Polygons MATIC-token har ökat med 16 procent under de senaste 24 timmarna efter det att emittenten av kryptobörshandlade produkter (ETP) 21Shares meddelade att de listar en produkt kopplad till kryptovalutans prestanda på Euronext-börserna i Paris och Amsterdam.

Layer 2-produkter fungerar ovanpå primära blockkedjor för att påskynda transaktioner. Polygon syftar till att lösa skalbarhetsproblemen på Ethereum-nätverket, som har lidit av trängsel och höga avgifter.

De nya noteringarna för 21Shares ETP, som företaget säger är Europas första produkt kopplad till MATICs resultat, kommer efter att den presenterades på SIX Swiss Exchange förra månaden.

I går eftermiddag handlades Polygons infödda token, MATIC, för runt $2,05. Det är fortfarande långt från sin rekordnivå på $3 som nåddes i maj, baserat på priser som rapporterats av kryptovalutabörsen Kraken.

Handla POLY ETP

POLY ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Swiss Stock Exchange, och på EuroNext.

Swiss Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version