Nyheter

PCFD ETC ger tre gånger avkastningen på EURO STOXX 50

Publicerad

den

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Leveraged (PCFD ETC) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP spårar EURO STOXX® 50 Daily Leverage 3 EUR Net Return index, vilket ger tre gånger det dagliga resultatet för EURO STOXX 50 NR index, justerat för att återspegla avgifter och kostnader för att behålla en hävstångsposition i aktier.

Till exempel, om EURO STOXX 50 stiger med 1%, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter. Om EURO STOXX 50 faller med 1%, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost EURO STOXX 50® 3x Leverage Daily ETP

Indexinformation

EURO STOXX 50 Daily Leverage 3 EUR Net Return Index syftar till att replikera det dagliga resultatet för EURO STOXX 50 EUR Net Return index multiplicerat dagligen med tre och justeras för att återspegla vissa inneboende kostnader för att behålla de levererade positioner som krävs för att uppnå detta mål.

EURO STOXX 50 EUR Net Return är en total totalavkastningsversion av EURO STOXX 50 index.

EURO STOXX 50-indexet ger en blue-chip representation av supersektorns (enligt definitionen i branschklassificeringsbenchmark) ledare i euroområdet. Indexet täcker 50 aktier från 12 länder i eurozonen: Österrike, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Portugal och Spanien. EURO STOXX 50 är viktat enligt börsvärdet för fritt flytande och granskas årligen i september.

Handla PCFD ETC

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Leveraged (PCFD ETC) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3LEUIE00B7SD4R47
LSEEUR3EULIE00B7SD4R47
Borsa ItalianaEUR3EULIE00B7SD4R47
XetraEURPCFDIE00B7SD4R47

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version