Nyheter

PCFC ETC ger tre gånger den omvända utvecklingen på EURO STOXX 50

Publicerad

den

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Short (PCFC ETC) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP spårar EURO STOXX® 50 Daily Short 3 EUR bruttoresultatindex, vilket ger tre gånger den inversa dagliga prestationen för EURO STOXX 50 GR -indexet, justerat för att återspegla avgifter samt kostnader och intäkter som är förknippade med shorting -aktier.

Till exempel, om indexet stiger med 1% under en dag, kommer ETP att sjunka med 3%, och om indexet faller med 1% över en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost EURO STOXX 50® 3x Short Daily ETP

EURO STOXX® 50 DAILY SHORT 3 EUR GROSS RETURN INDEX

EURO STOXX 50 Daily Short 3 EUR Gross Return Index syftar till att replikera det inversa dagliga resultatet för EURO STOXX 50 EUR Gross Return Index multiplicerat dagligen med tre och justeras för att återspegla vissa inneboende kostnader och intäkter för att behålla de korta positioner som krävs för att uppnå detta mål .

EURO STOXX 50 EUR bruttoavkastningsindex är en totalavkastningsversion av EURO STOXX 50 -indexet.

EURO STOXX 50-indexet ger en blue chip representation av supersektorns (enligt definitionen i branschklassificeringsbenchmark) ledare i euroområdet. Indexet täcker 50 aktier från 12 länder i eurozonen: Österrike, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Portugal och Spanien. EURO STOXX 50 är viktat enligt börsvärdet för fritt flytande och granskas årligen i september.

Handla PCFC ETP

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Short (PCFC ETC) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3LESIE00B8JF9153
LSEEUR3EUSIE00B8JF9153
Borsa ItalianaEUR3EUSIE00B8JF9153
XetraEURPCFCIE00B8JF9153

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version