Nyheter

Nordnet Indexfond Teknologi SEK, Sveriges billigaste techfond

Publicerad

den

Tänk om du hade investerat en liten summa i Apple, Nvidia eller PayPal för tio år sedan. Vad hade det varit värt idag? Nu har du möjligheten att investera i nutidens främsta tech, och samtidigt ha chansen att vara med på nästa stora tekniksprång innan det händer. Sveriges billigaste techfond, Nordnet Indexfond Teknologi SEK, kommer med enbart 0,40 % i årlig avgift.

Nordnets tech-inriktade indexfond speglar resultatet hos MSCI World Information Technology Index, som följer 185 stora och medelstora företag på 23 marknader. På så sätt investerar du automatiskt i företag som Apple, PayPal och Nvidia, utan att behöva köpa enskilda aktier.

Om indexet

Nordnet Indexfond Teknologi SEK strävar efter att följa den totala nettoavkastningen i US-dollar för MSCI World Information Technology Index (”indexet”) med avdrag för avgifter och kostnader. MSCI World Information Technology Index (Bloomberg-ticker: NDWUIT) är ett aktieindex som omfattar företag som ingår i MSCI World Index och som ligger inom informationsteknologisektorn Global Industry Classification Standard (GICS). MSCI World är representativt för marknaderna med stora och medelstora bolag i 23 utvecklade länder. Risken för valutarörelser mellan indexets valuta och valutan för varje klass säkras inte. Fonden förvaltas gemensamt av Nordnet Bank AB och J.P. Morgan Mansart Management Limited.

Handla Nordnet Indexfond Teknologi SEK

Nordnet Teknologi SEK handlar du enklast andelar i hos Nordnet

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version