Nyheter

NGXS ETC ger tre gånger den omvända utvecklingen på naturgas

Publicerad

den

WisdomTree Natural Gas 3x Daily Short (NGXS ETC) är en fullständigt säkerställd, börshandlad råvara (ETC) utformad för att ge investerare en kort hävstångsexponering mot naturgas. ETC ger en totalavkastning bestående av -3 gånger den dagliga utvecklingen av Solactive Natural Gas Commodity Futures SL-index (SOLWSNG2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader förknippade med produkten.

Till exempel, om Solactive Natural Gas Commodity Futures SL-index stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att falla med 3 %, exklusive avgifter. Men om Solactive Natural Gas Commodity Futures SL-index faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter.

Solactive Natural Gas Commodity Futures SL Index

Solactive Natural Gas Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i andra frontmånaden NYMEX Natural Gas råvaruterminskontrakt som rullas kontinuerligt enligt ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Indexet mäter prestanda för överavkastning baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger dock en total avkastningsprestation som även inkluderar ränteintäkterna på det ställda beloppet.

Handla NGXS ETC

WisdomTree Natural Gas 3x Daily Short (NGXS ETC) är en europeisk börshandlad råvara. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade råvara.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3LGSIE00B76BRD76
LSEUSD3NGSIE00B76BRD76
Borsa ItalianaEUR3NGSIE00B76BRD76
XetraEURNGXSIE00B76BRD76

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version