Nyheter

Navigera i marknadstrender

Publicerad

den

Global chef för ETF för David LaValle gick med Steve Darling från Proactive för att fördjupa sig i prestanda och utsikter för Grayscale Future of Finance ETF. Trots viss marknadsvolatilitet på senare tid hade Grayscale en stark juli, följt av en liten tillbakagång i augusti, vilket speglade bredare marknadstrender.

En anmärkningsvärd förändring är ETFens balanserade fördelning mellan sektorer, med fokus på gruvarbetare, börser och betalningsprocessorer. Denna tilldelningsnormalisering återspeglar utvecklingen av digitala tillgångar och möjligheter bortom bara gruvdrift.

Den kommande Bitcoin-halveringen 2024 och den senaste kursuppgången har återuppväckt intresset för gruvdrift, vilket potentiellt banar väg för ökad lönsamhet och gruvaktivitet. Dessutom lyfter Lavalle fram utvecklingen inom den digitala ekonomin, såsom PayPals introduktion av ett stablecoin och Visas intresse för gränsöverskridande penningöverföringar. Dessa initiativ signalerar den växande acceptansen och adoptionen av digitala tillgångar. När det gäller investerares sentiment, erkänner Lavalle att makroekonomiska indikatorer och räntepolitik spelar en avgörande roll. Ändå förblir han optimistisk om Grayscales Future of Finance ETFs potential, och betonar dess anpassning till den spirande digitala ekonomin.

Handla GF0F ETF

HANetf Grayscale Future of Finance UCITS ETF (GF0F ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version