Nyheter

MILN ETF satsar på Millenials intressen

Publicerad

den

Global X Millennials Thematic ETF (Nasdaq: MILN ETF) försöker investera i företag som har stor sannolikhet att dra nytta av den ökande utgiftskraften och unika preferenser hos den amerikanska millenniegenerationen (födelseår från 1980-2000). Dessa företag kommer från ett brett spektrum av kategorier, inklusive: sociala medier och underhållning, mat och restauranger, kläder och kläder, hälsa och fitness, resor och rörlighet, utbildning och sysselsättning, bostäder och hemvaror samt finansiella tjänster.

Fondens mål

Global X Millennials Thematic ETF (MILN) strävar efter att tillhandahålla investeringsresultat som generellt motsvarar pris- och avkastningsprestanda, före avgifter och kostnader, för Indxx Millennials Thematic Index.

Varför MILN ETF?

Hög tillväxtpotential

MILN gör det möjligt för investerare att få tillgång till hög tillväxtpotential genom företag i framkant av en långsiktig, strukturell demografisk trend som påverkar flera sektorer av ekonomin.

Obegränsad strategi

MILNs komposition överskrider klassiska sektor- och industriklassificeringar genom att spåra ett framväxande tema.

ETF-effektivitet

I en enda ETF ger MILN tillgång till dussintals företag med hög exponering för Millennial-temat. I skrivande stund har denna börshandlade fond 81 innehav. Fondens förvaltningskostnad ligger på 0,50 procent.

Handla MILN ETF

Global X Millennials Thematic ETF (Nasdaq: MILN ETF)finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i Global X Millennials Thematic ETF (Nasdaq: MILN ETF)

Läs mer om ETFer från IG Market

CFDer är komplexa finansiella instrument och att investera i dem innebär en stor risk att snabbt förlorar pengar på grund av hävstången. 75 procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med dessa produkter. Du bör överväga om du förstår hur CFDer fungerar och om du har råd att ta risken att förlora dina pengar.

Största innehav

Andel (%)KortnamnNamn
4.68SQSQUARE INC – A
4.07SNAPSNAP INC – A
4.03PYPLPAYPAL HOLDINGS INC
3.42UBERUBER TECHNOLOGIES INC
3.23AAPLAPPLE INC
3.17SPOTSPOTIFY TECHNOLOGY SA
2.96EBAYEBAY INC
2.92LOWLOWE’S COS INC
2.82DISWALT DISNEY CO/THE
2.71GOOGLALPHABET INC-CL A

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version