Nyheter

LINK ETP ger exponering mot kryptovalutan Chainlink

Publicerad

den

21Shares Chainlink ETP (LINK ETP) med ISIN CH1100083471 spårar värdet av kryptovalutan Chainlink.

Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Chainlink ETP är det största certifikatet som följer Chainlink-indexet. Certifikatet replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Chainlink ETP är ett mycket litet ETN med 1 miljon euro tillgångar under förvaltning. Denna ETN lanserades den 31 januari 2022 och har sin hemvist i Schweiz.

Mål

LINK är designat för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i Chainlink, det decentraliserade orakelnätverket som säkert kopplar ihop smarta kontrakt med data och tjänster utanför kedjan.

Fördelar

Värdepapperisering

21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet

Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Chainlink utan hävstång.

Säkerhet

21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet

Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 21XL ETP

21Shares Solana ETP (LINK ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDALINK
Euronext ParisEURALINK
XETRAEURLINK
gettexEURLINK

Underliggande tillgångar

Chainlink100 procent

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version