Nyheter

LCUW ETF investerar över hela världen

Publicerad

den

Lyxor Core MSCI World (DR) UCITS ETF – Acc (LCUW ETF) investerar i aktier över hela världen, det är alltså en så kallad globalfond. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). Lyxor Core MSCI World (DR) UCITS ETFAcc (LCUW ETF) tillåter en bred investering med låga avgifter i cirka 1 559 aktier.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,12% p.a. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa ett urval av de mest relevanta indexbeståndsdelarna (provtagningsteknik). Lyxor Core MSCI World (DR) UCITS ETFAcc (LCUW ETF) är en mycket stor ETF med 984 miljoner GBP -tillgångar under förvaltning. Denna ETF är äldre än 3 år och har sitt hemvist i Luxemburg.

Lyxor Core MSCI World (DR) UCITS ETFAcc är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra MSCI World Net Total Return USD Index. Indexet är utformat för att representera prestanda för stora och medelstora bolag i 23 utvecklade marknader. Det täcker cirka 85% av det fria float-justerade börsvärdet i varje land.

Handla LCUW ETF

Lyxor Core MSCI World (DR) UCITS ETFAcc (LCUW ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Borsa ItalianaEURLCWD
Stuttgart Stock ExchangeEURLCUW
Euronext ParisEURLCWD
London Stock ExchangeGBPLCWL
London Stock ExchangeUSDLCWD
XETRAEURLCUW

Största innehav

Denna ETF använder fysisk replikering för att spåra indexets prestanda. Som sådan återspeglar innehavet i ETF: s innehav i jämförelseindexet.

NamnValutaVikt %SektorLand
APPLE INCUSD4.11%InformationsteknologiUSA
MICROSOFT CORPUSD3.45%InformationsteknologiUSA
AMAZON.COM INCUSD2.39%SällanköpsvarorUSA
FACEBOOK INC-CLASS AUSD1.46%KommunikationstjänsterUSA
ALPHABET INC-CL AUSD1.38%KommunikationstjänsterUSA
ALPHABET INC-CL CUSD1.37%KommunikationstjänsterUSA
TESLA INCUSD0.92%SällanköpsvarorUSA
NVIDIA CORPUSD0.83%InformationsteknologiUSA
JPMORGAN CHASE & COUSD0.82%FinansUSA
JOHNSON & JOHNSONUSD0.77%Health CareUSA

Innehav kan komma att förändra

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version