Nyheter

LBRT ETC ger den dubbla omvända utvecklingen av priset på Brent Crude

Publicerad

den

WisdomTree Brent Crude Oil 1x Daily Short (LBRT ETC) är utformat för att göra det möjligt för investerare att få en ”kortexponering mot en totalavkastningsinvestering i Brent råoljefuturesavtal genom att spåra Bloomberg Brent Crude Oil SL -index (”” Indexet ””) och tillhandahålla ett säkerhetsavkastning.

En daglig kort exponering innebär att produkten är utformad för att återspegla minus en gånger den dagliga procentuella förändringen i indexnivån. Till exempel, om indexet skulle stiga i värde med 5% på en viss dag, är produkten avsedd att minska i värde med 5% den dagen (minus avgifter och kostnader). WisdomTree Brent Crude Oil 1x Daily Short (LBRT ETC) är en börshandlad råvara (”ETC”). Det är inte en UCITS -produkt. Värdepapper i denna ETC är uppbyggda som skuldpapper.

Indexet är utformat för att återspegla rörelsen i priset på den Brentens frontmånads råoljefuturesavtal som kontinuerligt rullas på en förutbestämd rullning schema. Varje handelsdag återspeglar ETC två gånger indexets rörelse i förhållande till föregående dags slut (exklusive avgifter och kostnader). Därför eventuella förluster kommer att förstoras i jämförelse med en minskning av indexets värde.

Hävstångseffekter är endast avsedda för investerare som förstår riskerna med att investera i en ETC med hävstångsexponering och som avser att investera på kort sikt. Alla investeringar i en hävstångseffekt bör övervakas dagligen för att säkerställa överensstämmelse med din investeringsstrategi.

Indexbeskrivning

WisdomTree Brent Crude Oil 2x Daily Leveraged är utformat för att göra det möjligt för investerare att få en ”hävstångsexponering” för en totalavkastningsinvestering i Brent råoljefutures avtal genom att spåra Bloomberg Brent Crude Oil SL -index (”Indexet”) och ger en säkerhetsavkastning. En daglig exponering med hävstång innebär att produkten är utformad för att återspegla 200% av den dagliga procentuella förändringen i indexnivån.

Till exempel, om indexet skulle minska i värde med 5% på en viss dag, är produkten utformad för att minska värdet med 10% den dagen (minus avgifter och kostnader). WisdomTree Brent Crude Oil 2x Daily Leveraged är en börshandlad råvara (”ETC”).

Swapmotparternas betalningsskyldigheter till emittenten skyddas av säkerheter. Säkerheten hålls på segregerade konton på The Bank of New York Mellon.

Handla LBRT ETC

WisdomTree Brent Crude Oil 2x Daily Leveraged är en börshandlad råvara (”ETC”) som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
Borsa ItalianaEURLBRTJE00BDD9QD91
LSEUSDLBRTJE00BDD9QD91

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version