Nyheter

Kryssningsföretag slår flera bokningsrekord

Publicerad

den

Royal Caribbean International har meddelat att bolaget slår sina bokningsrekord för tredje gången i år efter en framgångsrik Black Friday. Den årliga shoppinghelgen markerade kryssningsrederiets enskilt största bokningsdag i dess 53-åriga historia. Det är tredje gången rekordet slogs 2022 och toppen av vad som nu är kryssningsrederiets bokningsvecka med högsta volym.’

”Detta har varit ett bra år för Royal Caribbean International, från att våra 26 fartyg återvände till den första titten på Icon of the Seas, världens bästa familjesemester”, sa kryssningsrederiets vd och koncernchef Michael Bayley i ett påstående. ”Varje milstolpe som uppnåtts är en prestation som uppnåtts, det är en underbar start på 2023 och vi är spända på vad som ligger framför oss. Vi hade inte kunnat nå denna punkt utan våra lojala gäster, uppskattade reserådgivare och partners, och Royal Caribbean Internationals team runt värld.”

Royal Caribbean markerade den enskilt största bokningsdagen och bokningsveckan med den högsta volymen redan i april och följde upp det med ytterligare en rekordstor dag med bokningar med öppnandet av Icon of the Seas i oktober.

Carnival Cruise Line och Holland America Line rapporterade också nyligen fantastiska bokningsvolymer under semesterperioden efter Thanksgiving.

Carnival Cruises har börjat 2025 års försäljning

Carnival Cruise Line har öppnat bokningar för den första fasen av året-runt-kryssningar från Norfolk, Virginia, som är planerade att trafikera från 18 februari 2025 till april 2025, ombord på Carnival Sunshine.

Fartyget kommer att segla på roterande sexdagars kryssningar på Bahamas och åtta dagars seglingar i östra Karibien.

Handla JETS ETF

HANetf U.S. Global Jets UCITS ETF (JETS ETF) med ISIN IE00BN76Y761 är en europeisk börshandlad fond som är utformad för att fånga globala företags resultat inom kommersiella flygbolag, flygplanstillverkning och flygplats- och terminaltjänstindustrin.

HANetf U.S. Global Jets UCITS ETF (JETS ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Handla 7RIP ETF

HANetf Airlines Hotels Cruise Lines UCITS ETF (7RIP ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version