Nyheter

Köp guld och silver online till lägsta möjliga pris

Publicerad

den

BullionVault en låter privata investerare världen över få tillgång till de professionella ädelmetallmarknaderna. Du kan dra nytta av de lägsta kostnaderna för att köpa, sälja och förvara guld och silver.

BullionVault är världens största guldtjänst på nätet som tar hand om 2 miljarder dollar för mer än 85 000 användare. Bolaget ägs av både GBIT och Augmentum Fintech plc, ett riskkapitalbolag där Lord Rothschild med familj äger en betydande minoritetsandel.

Guldet lagras i valv på professionella marknader i Zürich, London, Toronto, Singapore eller New York. Du väljer var. På grund av sin storlek drar du nytta av de låga lagringskostnader BullionVault har förhandlat fram, som alltid inkluderar försäkring.

Inga onödiga avgifter

Du kan sälja när som helst utan onödiga avgift och dina pengar kommer att utbetalas redan nästa arbetsdag. Du kan också välja att få dina tackor levererade hem till dig.

BullionVault är snabbt och enkelt. Du kan äga någon vilken fysisk guld- och silver på cirka 2 timmar.

På den här sidan lär du dig mer om Bullion Vault, världens största plattform för ädelmetaller och hur du kan köpa dina ädelmetaller till billigaste priserna.

Hur du kan handla som ett proffs

Slå robotarna

Som du säkert räknat ut jobbat ut BullionVaults-datorrobotar lägger hela dagen på att lägga priser på guld, silver och platina på ordertavlan. Här är en enkel strategi som du kan använda för att få en liten fördel över dem.

En bot ger är vanligtvis ett pris som är mer konkurrenskraftigt i mindre mängder. Till exempel:

Du kanske kan övertyga den att sälja dig mer än de annonserade 0,75 kg till det bästa priset av $ 40 650. Så om du vill ha mer än omedelbart tillgängligt kan du försöka bara köpa det som är tillgängligt till bästa pris och se vad som händer.

Det finns en god chans att boten kommer att bestämma att det gamla priset fortfarande är giltigt och kommer tillbaka och erbjuder mer guld till samma pris strax efter.

Varför detta? Varför erbjuder boten inte bara mer i första hand? Det beror på att bottarna är programmerade för att inse att de kanske inte har den bästa informationen.

Det finns en god chans att du vet något de inte gör. Så efter varje försäljning väntar boten ett tag och kontrollerar sedan alla sina källor till guld-, silver- och platinapriser. Om allt checkar ut kommer det förmodligen att erbjuda samma pris igen.

En bättre affär

Så anledningen till att du köper en bättre affär gradvis på detta sätt är för att det ger botten den extra chansen att kontrollera att det inte av misstag säljer ädelmetall för billigt. BullionVault vill vara oerhört bra värde, men inte dumt!

Naturligtvis är det inte en garanterad strategi. Om priset är på väg uppåt kan nästa pris som publiceras vara ganska högre, så du måste välja ditt ögonblick, men detta är bara en av en hel rad strategier som du kan använda på BullionVault för att förbättra villkoren för din guldhandel.

Om du vill ta en möjlighet från beställningskortet eller spridningsskärmen på marknaden läs Buy gold, silver and platinum i avsnittet ”’how to do it”.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version