Nyheter

Kanadensisk Bitcoinfond når en miljard dollar på en månad

Publicerad

den

Purpose Investments meddelar att Purpose Bitcoin ETF (“ETF”), en kanadensisk Bitcoinfond med stöd av fysiskt avvecklade Bitcoin, nått miljard dollar i tillgångar under förvaltning efter bara en månad. Det tyder på efterfrågan på denna växande tillgångsklass.

“När vi lanserade Purpose Bitcoin ETF visste vi att vi fyllde ett tomrum på marknaden. Att nå denna milstolpe visar så snabbt att investerare söker bekväm och säker tillgång till kryptovalutor och visar sitt förtroende för vår ETF som det främsta fordonet för den exponeringen, säger Som Seif, grundare och VD för Purpose.

Investerar direkt i Bitcoins

Denna ETF investerar direkt i fysiskt avvecklade Bitcoin, inte derivat, vilket möjliggör för investerare enkel och effektiv tillgång till den nya tillgångsklassen för kryptovaluta utan tillhörande risk för egenförvaring i en digital plånbok.

Purpose fungerar som förvaltare av ETF och Ether Capital Corporation (“Ether Capital”), ett företag med betydande erfarenhet och expertis inom digitala tillgångar, fungerar som en speciell konsult för Purpose.

”Syftet hjälper till att få kryptovaluta till mainstream”, säger Brian Mosoff, VD för Ether Capital. ETF:er med kryptovaluta har potential att bli verkligt revolutionerande och är en viktig investerarledning i rymden när ekosystemet fortsätter att mogna.”

”Vi skapar framgång för investerare genom att bry sig om samma saker som de gör”, fortsatte Seif. ”Genom att arbeta med Ether Capital, ett företag med djup expertis inom kryptovalutautrymmet, fick vi bygga en fantastisk produkt som vi tror kommer att ha en positiv inverkan på våra kunder och deras investeringsupplevelser.”

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version