Nyheter

IZRL ETF är ARKs satsning på israeliska teknikaktier

Publicerad

den

ARK anser att Israel är världsledande inom utveckling av innovativa produkter och tjänster med företag som utvecklar vetenskaplig forskning och förstärker många sektorer av den globala ekonomin. ARK rankas högt i världen för tekniska framsteg och entreprenörskap, och ansvarar för många innovationer, och anser att Israel har förtjänat sin status som ett innovationskraftverk. Av denna anledning startades ARK Israel Innovative Technology ETF (BATS: IZRL ETF).

Varför investera i IZRL

ARK anser att Israel är världsledande inom utveckling av innovativa produkter och tjänster. Få exponering för israeliska företag inom branscher som hälsovård, biovetenskap, tillverkning och telekommunikation.

Fondbeskrivning och mål

ARK Israel Innovative Technology ETF (IZRL) strävar efter att tillhandahålla investeringsresultat som nära motsvarar, före avgifter och kostnader, resultatet av ARK Israeli Innovation Index, som är utformat för att spåra prisrörelserna för börsnoterade israeliska företag vars huvudsakliga verksamhet verksamhet orsakar störande innovation inom områdena genomik, hälsovård, bioteknik, industri, tillverkning, Internet eller informationsteknik.

Indexet inkluderar värdepapper och depåbevis från börsnoterade företag som är registrerade och / eller hemvist i Israel (” israeliska företag ”) och ingår i en av följande ekonomiska sektorer enligt definitionen i FactSet Research Systems:

(i) hälsa teknik
(ii) kommunikation
(iii) teknologitjänster
(iv) elektronisk teknik
(v) konsumenttjänster eller
(vi) tillverkning av producenter.

Handla IZRL ETF

ARK Israel Innovative Technology ETF (BATS: IZRL ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i ARK Israel Innovative Technology ETF (BATS: IZRL ETF).

Största innehav

ViktFöretagTicker
2.56%PERION NETWORK LTDPERI
2.51%GILAT SATELLITE NETWORKS LTDGILT
2.32%E & M COMPUTINGEMCO
2.29%INTERCURE LTDINCR
2.14%ENLIVEX THERAPEUTICS LTDENLV
2.13%WIX.COM LTDWIX
2.12%REDHILL BIOPHARMA LTD-SP ADRRDHL
2.06%RADA ELECTRONIC INDS LTDRADA
2.02%POLYPID LTDPYPD
1.97%FIVERR INTERNATIONAL LTDFVRR

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version