Nyheter

IEOS ETP investerar i kryptovalutan EOS

Publicerad

den

DDA Physical EOS ETP (IEOS ETP) investerar i EOS. Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,95 % p.a. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. DDA Physical EOS ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETN är äldre än 1 år och har sin hemvist i Liechtenstein.

Produktbeskrivning

DDA Physical EOS ETP är en börshandlad produkt (ETP) som spårar priset på EOS (EOS). ETPn stöds till 100 % fysiskt av EOS och handlas på Börse Stuttgart. Varje Note ger innehavaren en fordran på ett fördefinierat belopp av EOS.

Fysiskt uppbackad av EOS och lagrad i så kallade kyllager, högt reglerade och pålitliga kryptoförvaringsinstitut med en extra tredjepartsförsäkring

Låg förvaltningsavgift på 0,95 % p.a.

Noterat och handlas på Boerse Stuttgart

Ingen utlåning – EOS hålls i förvar och inte lånas ut

Ingen insats – EOS som hålls i förvar är inte insats

Investeringsstrategi

Produkten spårar värdet av kryptovalutan EOS.

Handla IEOS ETP

DDA Physical EOS ETP (IEOS ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Stuttgart Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEURIEOS

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version