Nyheter

iClima Earth accelererar gröna energiprojekt

Publicerad

den

iClima Earth Limiteds vd och medgrundare Gabriela Herculano sätter sig ner för att prata med Proactive London om gröna energiprojekt och förnyelsebar energi. Krig har förvärrat energikriserna, och Herculano tror att det har accelererat initiativ för grön energi över hela världen. Konsumenter kan nu också vara producenter, med teknik som solpaneler och batterier mycket billigare och mycket mer avancerad än tidigare.

”Den enda lösningen på den här krisen, de permanenta lösningarna på den här krisen, är energieffektivitet – distribuerad förnybar energi – vilket innebär att producera elektricitet vid konsumtionen med soltak och de där pappersvarubatterierna. Detta är det enda som konsumenterna kan göra i på kort sikt. På medellång sikt råder det ingen tvekan om att de stora vinnarna kommer att vara sol-, vind- och havsvind.

Handla DGEN ETF

HANetf iClima Distributed Renewable Energy UCITS ETF (DGEN ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version