Nyheter

IBUY ETF Global Online Retail UCITS ETF börjar handlas på Londonbörsen i dag

Publicerad

den

HANetf tillkännager lanseringen av Global Online Retail UCITS ETF (LSE ticker: IBUY) på Londonbörsens plattform idag. Fonden strävar efter att ge exponering mot den snabbt växande onlinemarknaden för e-handel eftersom konkurrenskraftig prissättning, shopping bekvämlighet, större produktval och snabb leverans har gjort onlineshopping till en störande teknik som fortsätter att uppvisa starka tillväxtegenskaper, få marknadsandelar och expandera globalt .

IBUY är en passiv, reglerbaserad fond som ger exponering för globala företag som får betydande intäkter från direkt onlinehandel och online-marknadsplats. Indexet är intäktsvägd med högst 20% exponering för tillväxtmarknader. TER är 0,69%.

Varför investera i IBUY ETF?

Det finns flera faktorer som stöder den starka tillväxten inom onlinehandel:

Växande global möjlighet: Medan tillväxten har avtagit för de traditionella detaljhandlarna, fortsätter onlinebutiken att uppvisa starka tillväxtegenskaper, få marknadsandelar och expandera globalt.

Expanderande Internet- och mobilpenetration: Medan mer än 60% av världen för närvarande har tillgång till Internet växer den möjligheten snabbt tack vare smarta mobila enheter som gör det möjligt för konsumenter att handla var som helst och när som helst online.

Teknologisk utveckling: Framtida tekniska innovationer som sömlösa och säkra metoder för elektronisk betalning, röstassisterad shopping, virtuell och förstärkt verklighet och artificiell intelligens tar online shoppingupplevelsen till nästa nivå och ytterligare driva marknadsutvidgning och tillväxt.

Trend påskyndat av Coronaviruset: Även om online-detaljhandeln redan var en störande kraft i detaljhandeln, har pandemin accelererat denna trend och stärkt köpmönstret i många år framöver.

Handla IBUY ETF

Det är i dagsläget endast kommunicerat att IBUY kommer att listas på Londonbörsen. Det gör det möjligt för europeiska investerare att handla denna börshandlade fond genom en mäklare som erbjuder handel på denna marknadsplats, till exempel DEGIRO.

Global Online Retail UCITS ETF (IBUY) handlas på tyska Xetra och Milanobörsen. Det betyder att det går att handla denna ETF genom en svensk nätmäklare som DEGIRO, Nordnet eller Avanza.

IBUY Produkt Information

BörsBBG CodeRICISINSEDOLValuta
LSEIBUY LNIBUY.LIE00BN7JGL35BNG9658USD
LSEPBUY LNPBUY.LIE00BN7JGL35BNG9670GBP
Borsa ItalianaIBUY IMIBUY.MIIE00BN7JGL35BMT64D3EUR
XetraIB0Y GYIB0Y.DEIE00BN7JGL35BMT6499EUR

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version