Nyheter

Hur man handlar med lean hogs på råvarumarknaden

Publicerad

den

Råvaruterminskontraktet för lean hogs (som är ett kontrakt för slaktkroppen) handlas på Chicago Mercantile Exchange (CME) och används främst av producenter av magra svin – både inhemska och internationella – och importörer/exportörer av griskött.

Lean hog-kontraktet som lanserades 1997 är ett ganska nytt tillskott till CME, som lanserades som en ersättning efter att live-hog-terminskontraktet gick i pension. Kontraktet med lean hogs ersatte kontraktet med levande svin eftersom producenter och konsumenter av dessa produkter inte handlar med det levande djuret (levande svin), så det var mer meningsfullt för terminskontraktet att spåra produkten som handlas på marknaden.

Kontraktsspecifikationerna för Lean hog-kontraktet

• Kontraktssymbol (Open Outcry): LH

• Elektronisk ticker (CME Globex): HE

• Kontraktsstorlek: 40 000 pund

• Underliggande råvara: magra svin (svinkärra och förgyllda kadaver)

• Prisfluktuationer: 0,00025 USD per pund (10 USD per kontrakt)

• Öppettider: 9:10 till 13:00. (CST), elektroniskt och öppet ramaskri

• Handelsmånader: februari, april, maj, juni, juli, augusti, oktober och december

Kanske uppvisar ingen annan råvara, varken jordbruksprodukter eller på annat sätt, samma volatilitet som terminskontraktet för lean hogs. En av anledningarna är att detta kontrakt, jämfört med andra produkter, inte är särskilt likvidt eftersom det främst används av kommersiella enheter som vill säkra sig mot prisrisk.

Handla lean hogs hos CMC Markets

CMC Markets är ett globalt företag med en handelsplattform för onlinetrading av finansiella derivatinstrument, i huvudsak handel med CFD:er på aktier, index, råvaror, ETF, valutor och kryptovalutor. Till CMC Markets.

Handla lean hogs hos AvaTrade

AvaTrade är en valutahandels- och contract for difference-mäklare med säte i Dublin, Irland. Genom dess handelsplattformar och mobilappar, erbjuder företaget handel på många olika marknader, inklusive valutor, råvaror, aktieindex, aktier, börshandlade fonder, bitcoin samt obligationerTill AvaTrade .

Handla lean hogs hos IG

Även IG erbjuder emellertid handel med lean hogs. Till IGs hemsida.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version