Nyheter

Hur man handlar med eldningsolja

Publicerad

den

Handlar med eldningsolja med CFDer. CFDer (Contracts for Difference) ger dig exponering för eldningsoljeprisrörelser utan att du behöver fysiskt äga och hedga eldningsolja. När du köper eldningsolja-CFDer äger du faktiskt inte eldningsolja, men du kan fortfarande göra vinster om priset på eldningsolja ökar, och förluster när priset på eldningsolja sjunker.

CFD-börser är reglerade i många länder, så handlare kan lita på säkerheten för sina pengar.

Fördelar att handla eldningsolja med CFDerNackdelar att handla eldningsolja med CFDer
Ingen fysisk eldningsoljaexponering för priset på eldningsolja och många fler tillgångar utan kostnader och risker med att äga den fysiska tillgången

Möjlighet att kunna blanka eldningsolja. Fördel när priset på eldningsolja sjunker

Reglerade CFD-börser står inför strikta regler i många länder, vilket ökar handlarnas förtroende för att deras pengar är i goda händer
Hävstång ökar risken. CFD-affärer är vanligtvis belånade (handlare investerar bara en bråkdel av det totala beloppet som handlas – resten är lånat). Detta förstärker både vinster och förluster.

Mindre kontroll över en tillgång Detta beror på att man inte fysiskt har tillgången. Till exempel kommer du inte att kunna överföra en bitcoin CFD på samma sätt som du kan överföra faktiska bitcoin.

Handla eldningsolja hos CMC Markets

CMC Markets är ett globalt företag med en handelsplattform för onlinetrading av finansiella derivatinstrument, i huvudsak handel med CFD:er på aktier, index, råvaror, ETF, valutor och kryptovalutor. Till CMC Markets.

Handla eldningsolja hos AvaTrade

AvaTrade är en valutahandels- och contract for difference-mäklare med säte i Dublin, Irland. Genom dess handelsplattformar och mobilappar, erbjuder företaget handel på många olika marknader, inklusive valutor, råvaror, aktieindex, aktier, börshandlade fonder, bitcoin samt obligationerTill AvaTrade .

Handla eldningsolja hos IG

Även IG erbjuder emellertid handel med eldningsolja. Till IGs hemsida.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version