Nyheter

HOTL ETF en fond som satsar på hotellföretag

Publicerad

den

Kelly Strategic ETF Trust Kelly (HOTL ETF) spårar ett börsvärdevägt index över hotell- och logiaktier från utvecklade länder. Kelly Strategic ETF Trust Kelly (HOTL ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,78 procent.

HOTL Factset Analytics Insight

HOTL är en passivt förvaltad börshandlad fond som ger exponering mot aktier från utvecklade länder inom hotell– och logisektorn. Företag övervägs för inkludering baserat på en analys av ett företags intäkter, vinst och/eller kapitalutgifter hänförliga till hotell och logi, samt exponering mot sektorn enligt offentliga anmälningar.

Fonden spårar ett regelbaserat index som består av aktier och depåbevis som kontrolleras med hjälp av beskrivningar av ett företags primära verksamhet i regulatoriska anmälningar, analytikerrapporter och branschspecifika branschpublikationer. Indexet rekonstitueras och balanseras om kvartalsvis, med ett tak på 10 %. Fonden har flexibiliteten att använda en representativ urvalsstrategi om det bedöms vara i aktieägarnas intresse. Sådana fall kan inkludera kostnader, illikviditet eller restriktioner med underliggande indexinnehav.

Handla HOTL

Kelly Strategic ETF Trust Kelly (HOTL) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. CMC Markets erbjuder emellertid handel i HOTL ETF.

Även AvaTrade erbjuder handel med Kelly Strategic ETF Trust Kelly (HOTL) form av CFDer. Till AvaTrade.

Även IG erbjuder emellertid handel i Kelly Strategic ETF Trust Kelly (HOTL). Till IGs ETF Screener.

Största innehav

Vikt %NamnKortnamn
10.36%MARRIOTT INTL INC NEWMAR
10.17%HILTON WORLDWIDE HLDGS INCHLT
8.42%AIRBNB INCABNB
7.93%VICI PPTYS INCVICI
5.53%HOST HOTELS & RESORTS INCHST
4.67%INTERCONTL HOTELSIHG LN
4.56%HYATT HOTELS CORPH
4.10%GAMING & LEISURE PPTYS INCGLPI
3.62%WHITBREADWTB LN
3.52%WYNDHAM HOTELS & RESORTS INC COMWH

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version