Nyheter

HDX1 ETP investerar i de mest lovande och mogna tillgångarna inom kryptoekosystemet

Publicerad

den

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP (HDX1 ETP) använder klassens bästa säkerhetsstandarder för att ge investerare reglerad tillgång till de mest lovande och mogna tillgångarna inom kryptoekosystemet.

Beskrivning av Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETN

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETN investerar i kryptovalutor.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,49 % p.a. Denna ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETN är ett mycket litet ETN med 9 miljoner euro under förvaltning. Denna ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Schweiz.

Investeringsstrategi

Nasdaq Crypto Index Europe-index spårar prestanda för olika kryptovalutor samtidigt som notering och likviditetsstandarder beaktas.

Handla HDX1 ETP

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETN (HDX1 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra, Euronext Amsterdam och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDHASH
Euronext ParisEURHASH
XETRAEURHDX1
SIX Swiss ExchangeUSDHASH
SIX Swiss ExchangeGBPHASH
SIX Swiss ExchangeEURHASH
SIX Swiss ExchangeCHFHASH

Största innehav

Bitcoin

60.81%

Ethereum

30.61%

Solana

2.81%

Polygon

0.83%

Avalanche

0.61%

Polkadot

0.54%

Cardano

0.44%

Uniswap

0.42%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version