Nyheter

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP kan nu handlas i Frankfurt, Paris och Amsterdam

Publicerad

den

Hashdex, ett innovativt globalt kryptofokuserat företag, tillkännagav idag att dess Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe börshandlade produkt (”ETP”) nu kan handlas på Euronext Paris och Euronext Amsterdam under tickersymbolerna HASH FP respektive HASH NA, och på Xetra under tickersymbolen HDX1 GY, med start 8 september 2022.

”Tillgängligheten av det innovativa Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP på Euronext och Deutsche Börse Xetra-börserna representerar en viktig milstolpe i vårt uppdrag att leverera våra produkter och tjänster till ett brett spektrum av europeiska investerare”, säger Bruno Sousa, chef för New Markets på Hashdex. ”Den positiva feedback vi får kring vår första europeiska produkt, som redan är noterad på SIX Swiss Exchange, förstärker det starka intresse och förtroende som institutionella och privata investerare har för vårt företag och våra erbjudanden. Hela vårt globala team är dedikerade till att säkerställa att vi fortsätter att tillhandahålla de säkraste, innovativaste och reglerade alternativen som finns tillgängliga för att möta den ständigt växande efterfrågan på att delta i kryptoekosystemet.”

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP spårar Nasdaq Crypto Index Europe™ (NCIE™), som utvecklades av Nasdaq – i samarbete med Hashdex – för att mäta prestandan på den övergripande digitala tillgångsmarknaden samtidigt som den återspeglar ETP-noteringsstandarderna enligt specificerade europeiska börser. Sedan noteringen i maj 2022 på SIX Swiss Exchange har Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP sett ett nettoinflöde på 14,7 miljoner USD.

”NCIE är unikt utvecklad för att hantera nyanserna och komplexiteten hos digitala tillgångar samtidigt som de tillhandahåller ett metoddrivet och anpassningsbart riktmärke som representerar den växande tillgångsklassen”, säger Sean Wasserman, Vice President, Global of Index & Advisor Solutions på Nasdaq. ”Vi är glada över att ge NCIE tillgång till en bredare grupp investerare i hela Europa och fortsätta vårt partnerskap med Hashdex.”

Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP använder klassens bästa säkerhetsstandarder för att ge investerare reglerad tillgång till institutionellt investerbara tillgångar inom kryptoekosystemet. Syftet med denna produkt är att erbjuda investerare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot NCIE, som är helt uppbackad av dess underliggande kryptotillgångar, inklusive:

Avalanche

Bitcoin

Cardano

• Ethereum

• Polkadot

• Polygon

• Solana

Uniswap

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version