Nyheter

HANetf lanserade sina första tre ETFer för fem år sedan

Publicerad

den

För fem år sedan, med målet att göra innovativa investeringsteman som formar vår framtid, tillgängliga för europeiska investerare, samarbetade HANEetf med kapitalförvaltare för att lansera sina första tre ETFer:

EMQQ markerade också första gången som HANetf tog med en USA-noterad ETF till Europa – ett innovativt första steg för HANetfs white-label-tjänst.

Den europeiska ETF-marknaden har sett en stark tillväxt de senaste åren – förväntas nå 2,5 biljoner USD år 2025. HANetfs white-label-tjänst gör det möjligt för kapitalförvaltare att möta den efterfrågan och ta sig in på den europeiska ETF-marknaden snabbt och kostnadseffektivt.

Fem år senare har HANetf nu samarbetat med kapitalförvaltare över hela världen för att lansera över 35 ETFer och ETCer på sin plattform, allt från återvunnet fysiskt guld till uranbrytning, laddning av elfordon, rymd, solenergi, ren energi såväl som allt större kryptovalutor.

Under denna tid har företaget också utökat sin distributionskapacitet, med produkter som passporteras och distribueras i 16 länder över hela Europa.

Sedan de allra första lanseringarna 2018 är HANetf fortfarande dedikerade till att hjälpa kapitalförvaltare att dra nytta av den europeiska ETF-möjligheten och lansera innovativa ETFer som formar vår framtid.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version