Nyheter

Handeln med Ethereum nådde rekordvolym

Publicerad

den

Handeln i CME Ethereum nådde rekordvolym på 240 miljoner dollar den här veckan, mätt i antalet futureskontrakt.

Volymer och öppet intresse för CME Ethereum Futures nådde rekordhöjd den här veckan, enligt data från kryptoanalysplattformen Skew. Den dagliga volymen närmade sig 240 miljoner dollar på en enda dag. Samtidigt passerade den totala öppna balansen, Open Interest, 180 miljoner dollar. Dessa var de högst observerade nivåerna sedan CME lanserade sina Ethereum-terminer den 8 februari 2021.

ETC Groups lanserade tidigare i vår en första Ethereum börshandlad produkt (ETP) som listas på Deutsche Börses XETRA.

Bitcoin- och Ethereum-produkterna från ETC Group distribueras på HANetf-plattformen tillsammans med det befintliga utbudet av innovativa ETF: er och ETP: er.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version