Nyheter

GZUR ETC investerar i guld som förvaras i Schweiz

Publicerad

den

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETC) är utformat för att erbjuda värdepappersinnehavare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma åt guldmarknaden genom att ge en avkastning som motsvarar rörelserna i guldpriset minus den tillämpliga förvaltningsavgiften

WisdomTree Physical Swiss Gold stöds av fysiskt tilldelat guld som lagras i säkra valv i Zürich, Schweiz för vårdnadshavarens räkning. JPMorgan Chase Bank, N.A. Endast metall som överensstämmer med London Bullion Market Associations (LBMA) regler för god leverans kan accepteras av vårdnadshavaren. Varje fysisk stapel är segregerad, individuellt identifierad och tilldelad.

Beskrivning av WisdomTree Physical Swiss Gold

WisdomTree Physical Swiss Gold investerar i guld.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,15% p.a. ETC replikerar prestandan för det underliggande indexet med en skuldförpliktelse med säkerhet som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. WisdomTree Physical Swiss Gold är en mycket stor ETC med förvaltade tillgångar på 2 505 miljoner GBP. GZUR ETC är äldre än 5 år och har sitt hemvist i Jersey.

Guld spotpris

Varje enskild WisdomTree Physical Swiss Gold –ETC har en effektiv rätt till guld, och den rättigheten ändras dagligen för att återspegla periodisering av förvaltningsavgiften.

Auktoriserade deltagare skapar och löser in WisdomTree Physical Swiss Gold -värdepapper genom att leverera eller ta emot guld som överensstämmer med LBMA Good Delivery -standarder.

WisdomTree Physical Swiss Gold ETC handlas på börs till ett pris som är baserat på spotpriset på guld multiplicerat med tillämplig metallrätt.

Handla GZUR ETC

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETC) är en börshandlad råvara som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBPSGBXJE00B588CD74
LSEUSDSGBSJE00B588CD74
Borsa ItalianaEURSGBSJE00B588CD74
BMVMXNSGBSJE00B588CD74
EuronextEURSGBSJE00B588CD74
XetraEURGZURDE000A1DCTL3

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version