Nyheter

FVD ETF investerar i amerikanska utdelningsaktier

Publicerad

den

First Trust Value Line® Dividend Index UCITS ETF Acc (FVD ETF) investeringsresultat som generellt motsvarar priset och avkastningen (före fondens avgifter och utgifter) för ett aktieindex som kallas Value Line® Dividend Index (”Indexet”).

För att uppnå sitt investeringsmål är denna Fonds investeringspolicy att investera minst 90 % av dess nettotillgångar i de vanliga aktierna och depåbevisen som utgör indexet eller i depåbevis som kan inkludera amerikanska depåbevis, globala depåbevis. , Europeiska depåbevis som representerar värdepapper i indexet där direktinvestering i ett värdepapper som ingår i indexet inte är möjlig.

Beskrivning av First Trust Value Line® Dividend Index UCITS ETF Acc

First Trust Value Line® Dividend Index UCITS ETF Acc investerar i aktier med fokus på Dividend, USA. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,70 % per år. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa alla indexbeståndsdelar (full replikering). First Trust Value Line® Dividend Index UCITS ETF Acc är en mycket liten ETF med tillgångar på 13 miljoner GBP under förvaltning. FVD ETF är äldre än 1 år och har sin hemvist i Irland.

Investeringsstrategi

Value Line® Dividend-index spårar företag från USA med en högre direktavkastning än genomsnittet, jämfört med den angivna direktavkastningen för S&P 500®-index.

Handla FVD ETF

First Trust Value Line® Dividend Index UCITS ETF Acc (FVD ETF) är en börshandlad fond (ETF) som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
London Stock ExchangeUSDFVD

Största innehav

VärdepapperVikt %
The Clorox Company0.57%
WD-40 Company0.56%
American Tower Corporation0.55%
Crown Castle International Corp.0.55%
NextEra Energy, Inc.0.55%
American States Water Company0.54%
BlackRock, Inc.0.54%
Duke Realty Corporation0.54%
Gilead Sciences, Inc.0.54%
Intercontinental Exchange, Inc.0.54%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version