Nyheter

Starka fundamenta för företagsprogramvara

Publicerad

den

Purpose Investments Portfolio Manager Nicholas Mersch talade med Proactive om hans utsikter, baserat på en rapport som han har sammanställt med HANetf, för marknaden för ren energi och företagsprogramvara.

Mersch säger att även om det har skett en snabb teknisk försäljning, har grunderna för vissa av dessa företag förbättrats drastiskt, med hänvisning till Microsofts resultat under de senaste kvartalen. Mersch förklarar vidare varför han tror på en fundamental grund, bilden för förnybar energi är fortfarande otroligt stark också.

Om SOFT ETF

Purpose Enterprise Software ESG-S UCITS ETF (SOFT ETF) erbjuder investerare ett effektivt sätt att få diversifierad exponering mot globala mjukvaruföretag och inkluderar en ESG-screening. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Handla SOFT ETF

ETF Purpose Enterprise Software ESG-S UCITS ETF (SOFT ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version