Nyheter

Förvaltare belyser motståndskraften hos investeringar i midstream bolag

Publicerad

den

VettaFi Head of Energy Research Stacey Morris ansluter sig till Natalie Stoberman från Proactive redaktionen för att diskutera de senaste trenderna för Alerian Midstream Energy Dividend UCITS ETF (LSE:MMLP) och hur denna börshandlade fond har överträffat de flesta energisektorer genom investeringar i midstream bolag.

Alerian Midstream Energy Dividend UCITS ETF (JMLP) syftar till att tillhandahålla diversifierad exponering för medelstora energiföretag som är involverade i bearbetning, transport och lagring av olja, naturgas och naturgasvätskor på de amerikanska och kanadensiska marknaderna. MMLP midstream energy ETF inkluderar både master kommanditbolag (MLPs) och C-corps.

JMLP är den första UCITS ETF som tillhandahåller exponering mot energiinfrastruktursektorn via ett Alerian-index. Enligt HANetfs forskning som använder ETF Database, möjliggör midstream energy ETF effektiv replikering av indexet genom att använda en syntetisk strategi.

Handla JMLP ETF

HANetf Alerian Midstream Energy Dividend UCITS ETF (JMLP ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version