Nyheter

Förstå börshandlade fonder med hävstång

Publicerad

den

Direxion Shares Leveraged Exchange-Traded Funds (ETF) är dagligt prissatta börshandlade fonder med hävstång. Dessa ETFer ger 300% hävstångseffekt och möjligheten för investerare att navigera på att byta marknader med tjur- och björnsflexibilitet.

Varje Direxion Daily Leveraged ETF är utformad för att söka det dagliga investeringsresultat, före avgifter och utgifter, av 300% av prestationen (eller 300% av inversen av prestationen, när det gäller en björnfond), av referensvärdet. Det finns ingen garanti för att dessa börshandlade fonder kommer att nå sitt mål.

Dessa ETFer är endast avsedda att användas av sofistikerade investerare som:

  • Förstår och accepterar väsentliga förluster under korta tidsperioder;
  • Förstår de unika egenskaperna och egenskaperna hos medel som söker öka de dagliga investeringsresultat. Och
  • Har tid att hantera positioner ofta för att svara på förändrade marknadsförhållanden och fondens prestanda

Direxion Shares är investeringsverktyg för aktiva och sofistikerade investerare som vill öka exponeringen för marknaderna. Denna broschyr har lämnat en detaljerad förklaring till hur dessa fonder fungerar, samt en beskrivning av vissa risker som måste förstås innan investeringar görs. Det är också viktigt att komma ihåg att dessa fonder, särskilt i volatila marknader, måste övervakas noggrant för att säkerställa att exponeringsnivåerna ligger i linje med de önskade målen.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version