Nyheter

FOMO ETF började handlas i går

Publicerad

den

FOMO ETF började handlas på Cboe Global Markets i går. Denna börshandlade fond erbjuder investerare ett sätt att undvika att missa marknadsutvecklingen och att investera i aktuella marknadstrender.

”Problemet med de flesta tematiska ETF: er är att de bara investerar i ett område på marknaden, de balanserar inte tillräckligt ofta för att hålla sig i harmoni med vad som händer på marknaderna, och de tenderar att vara för högkoncentrerade”, säger Matthew Tuttle , Chief Executive Officer och Chief Investment Officer för Tuttle Capital Management LLC (”TCM”), som fungerar som rådgivare till FOMO. ”FOMO kan flytta exponeringen mot vad som än händer att tränga vid den tiden, det balanseras varje vecka så att det kan hålla sig i harmoni med marknadstrenderna och väger innehaven på lämpligt sätt.”

”Covid-lockdownerna har gett detaljinvesteraren energi att se bortom traditionella marknadsviktade indexinvesteringar i det tematiska området”, kommenterade Tuttle. ”I takt med att tekniken utvecklas kommer investerare att fortsätta leta efter exponering mot nya områden på marknaden. FOMO är positionerat för att dynamiskt flytta exponeringen mot aktuella marknadstrender.”

FOMO ETF (FOMO) börjar med ett investeringsuniversum av vad som för närvarande trender på marknaden. Den kombinerar sedan trendföljande metoder för att ha exponering för de starkaste potentiella aktierna med mottrendmetoder för att ha exponering för aktier som för närvarande är sålda. Portföljpositionerna balanseras om varje vecka.

Om Tuttle Capital Management

TCM är branschledande inom tematiska ETF:er som använder informerad smidighet för att hantera portföljer på ett mer dynamiskt sätt. Den 19 maj 2021 förvaltade TCM tretton strategier med AUM på 270 miljoner dollar.

Handla FOMO ETF

FOMO ETF (Cboe: FOMO) är är en amerikansk ETF finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. I och med att FOMO ETF började handlas i USA i går har vi ännu inte sett någon CFD handlare som tagit upp denna börshandlade fond till handel.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version