Nyheter

ETF Securities och ISE ETF Ventures lanserar en ny ETF

Publicerad

den

ETF Securities och ISE ETF Ventures lanserar en ny ETF En ny börshandlad fond från ETF Securities, ETFS ISE Cyber Security GO UCITS ETF, har i samarbete med ISE ETF Ventures, lanserats på Xetra och Börse Frankfurt.

Den nya börshandlade fonden ger investerare access till företag världen över vars affärsfokus ligger på cybersäkerhet, eller IT-säkerhet som det också kallas. Detta begrepp omfattar allt från att skydda hemsidor och nätverk från obehörig access till att utveckla hårdvara och mjukvara till att erbjuda konsultativa tjänster på området.

Den nya börshandlade fonden inkluderar endast företag med ett marknadsvärde på 100 USD eller mer. Vidare skall dessa företags aktier ha en daglig omsättning på minst en miljon dollar.

ISE som är den del av Deutsche Börse Group har beräknat det underliggande indexet sedan den 26 augusti 2015, med ett basdatum per den 31 december 2009. Den nya börshandlade fonden som handlas till kortnamnet ISPY handlas på Deutsche Börse’s XTF-lista som omfattar 1 087 ETFer.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version