Nyheter

ETC Group noterar krypto-ETPer på Wienbörsen

Publicerad

den

ETC Group noterar alla sina krypto-ETPer på Wienbörsen, säger företaget i ett pressmeddelande.

Den Londonbaserade leverantören av kryptovaluta kommer att lista Wiens första koldioxidneutrala krypto ETP, den första fysiska bitcoin ETP, den första litecoin ETP och en ethereum ETP, enligt pressmeddelandet.

De tre ETPerna är till 100% fysiskt uppbackade, säger VD Bradley Duke.

ETP har rullat ut över Europa under de senaste månaderna, med stora investeringsbanker som Goldman Sachs och Bank of America inblandade i avvecklingsprocessen.

ETC Group har hittills lanserat sina ETP i London, Paris, Amsterdam, Zürich och Frankfurt.

Produkterna kommer att distribueras av den Londonbaserade ETP-leverantören HANetf, och market maker för dessa krypto-ETPer på Wienbörsen är Lang & Schwarz.

Var och hur kan ELTC handlas?

ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) handlas på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version