Nyheter

ET0X ETP är till 100 procent uppbackad av Ethereum

Publicerad

den

Global X Ethereum ETP (ET0X ETP) investerar i Ethereum. ET0X ETP möjliggör en investering i Ethereum till bara 0,65 procents förvaltningsarvode.

Denna ETP replikerar resultatet för den underliggande tillgången genom att köpa Bitcoins (full replikering). Global X Ethereum ETP är en mycket liten ETP med 1 GBP-tillgångar under förvaltning. ETPen är yngre än 1 år och har sin hemvist i Jersey.

Skäl att överväga ET0X

Viktigaste fördelarna

Fysiskt uppbackad av Ethereum (ETH).

ET0X handlas på reglerade börser.

ET0X har en motsvarande Ethereum-rättighet (ETH) i en segregerad digital plånbok med en välrenommerad och erfaren kryptovalutaförvarare.

Potentiella risker

En investering i ET0X innebär en viss risk. Varje beslut att investera bör baseras på informationen i grundprospektet.

Värdet på ET0X kan gå upp eller ner och en innehavare kan förlora en del av eller hela det investerade beloppet.

Priset på Ethereum (ETH) kan fluktuera kraftigt och kan påverkas av faktorer inklusive investerares sentiment och andra politiska, finansiella eller ekonomiska händelser.

När som helst kan priset till vilket ET0X handlas på en börs inte återspegla priset på Ethereum (ETH).

Sammanfattning

Global X Ethereum ETP (ET0X) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt som försöker ge kostnadseffektiv åtkomst för att spåra värdet av Ethereum (ETH) – en framstående digital tillgång.

Mål

Global X Ethereum ETP (ET0X) strävar efter att uppnå direkt exponering för digitala tillgångar genom att direkt investera i Ethereum (ETH).

Handla ET0X ETP

Global X Ethereum ETP (ET0X ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på Deutsche Boerse Xetra i flera olika valutor. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma ETP.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Deutsche Börse XetraUSDET0X
Deutsche Börse XetraEURET0Y

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version