Nyheter

En ökning av erbjudanden från kryptoleverantörer under 2022

Publicerad

den

”2021 har marknaden blivit hetare, så vi förväntar oss en ökning av erbjudanden från kryptoleverantörer under 2022, inklusive från Valour. Det är uppenbart att tillgångsklassen är här för att stanna – traditionella finansaktörer som tidigare inte har stöttat bör ersätta sin avvisande skepsis med nyfikenhet och engagemang om de vill förbli relevanta.

Investerare vill absolut ha exponering för detta område av otrolig innovation, och de förtjänar att kunna komma åt det på ett säkert och öppet sätt. Med tanke på att det senaste året har sett en stark tillväxt i marknadsinfrastrukturen och en påtaglig förändring i allmänhetens förståelse för utrymmet, förväntar vi oss att antalet investerare växer. När den övergripande innovationen fortsätter och tekniken effektiviserar, förenklar, transformerar och förbättras, förväntar vi oss också att nuvarande investerare diversifierar sin portfölj genom att investera i nya produkter” säger Diana Biggs, VD för Valor och Chief Strategy Officer för DeFi Technologies.

På den brittiska marknaden förutser vi en fortsatt push från investerare och potentiella investerare som vill utnyttja pålitliga vanliga investeringskanaler för att få exponering mot denna nya tillgångsklass. Detta är precis vad ETPer för digitala tillgångar som Valours tillhandahåller, eftersom de är noterade och handlas på traditionella börser, och har visat sig vara säkra och transparenta investeringsprodukter och tillgängliga i andra jurisdiktioner.

Med tanke på att modern teknik tillåter vem som helst att få tillgång till krypto om de vill, hoppas vi att det bara är en tidsfråga innan FCA utvecklar sitt tänkande för att tillåta reglerad ETP-verksamhet för att möjliggöra för privatinvesterare detta produktalternativ samt bättre kontrollera vad som händer på marknaden.

”När vi ser till Valours huvudmarknader har vi sett en allt starkare efterfrågan från Norden, i synnerhet Sverige, på mer innovativa och bredare produkter, vilket har lett till att Valor arbetar för att möta den efterfrågan med nya utrullningar, inklusive världens första Uniswap ETP, och våra kommande indexprodukter, inklusive en Metaverse Index ETP, eftersom investerare letar efter bredare exponering över den växande digitala ekonomin. Vi förväntar oss att denna efterfrågan kommer att fortsätta och växa i takt med att ett större antal produkter erbjuds.

”Det tyska tillsynsorganet verkar vara ute efter att omfamna innovation och göra mer inom krypto. Tyskland har varit hausse jämfört med andra jurisdiktioner och vi har sett börserna verkligen utvecklas och stödja innovativa produkter, vilket har varit vår erfarenhet med Deutsche Boerse och Frankfurtbörsen. Med sådan hjälp är vår förväntning att den tyska marknaden kommer att fortsätta växa med stor hastighet.”

Handla Valours produkter

Valours produkter handlas bland annat på svenska Nordic Growth Market. Det betyder att det går att handla Valours produkter genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version