Nyheter

En närmare titt på Bitcoin Zero

Publicerad

den

Bitcoin Zero spårar priset på Bitcoin utan att ta ut administrationsavgifter, vilket gör investeringar i världens mest kända digitala tillgång enklare, säkrare och mer kostnadseffektivt än alla andra alternativ.

Hur investerar jag i Bitcoin Zero?

Bitcoin Zero är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open Tracker-certifikat, noterat på Nordic Growth Market (NGM).

För att köpa denna ETP behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till denna marknadsplats. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Detta certifikat ger exponering för den digitala tillgångens utveckling (i BTC/USD, dess mest likvida marknad) genom att spegla dess rörelser.

Valour tar ut noll administrationsavgift för denna produkt, därav namnet Bitcoin Zero. Förvaltningskostnaden är således noll.

Finns i två valutor:

BITCOIN ZERO SEK i svenska kronor; ISIN: CH0585378661 samt BITCOIN ZERO EUR i Euro; ISIN: CH0573883474.

Eftersom certifikatet är denominerade i antingen SEK eller EUR, bör den som handlar denna ETP observera att det finns en inneboende valutaexponering mellan SEK/EUR och USD som kan påverka produktens rörelser och värde.

Observera också att även om Valour tar ut inga avgifter, kan det finnas avgifter för att köpa eller sälja produkterna från din bank eller mäklare

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version