Nyheter

EMQQs grundare ser möjligheter för köpare i nuvarande tillväxtmarknadsmiljö

Publicerad

den

EMQQs grundare och investeringschef Kevin Carter pratar med Proactive om hur den ryska invasionen av Ukraina påverkar tillväxtmarknaderna. EMQQ Emerging Markets Internet and Ecommerce UCITS ETF spårar ett index över internet- och e-handelsföretag som betjänar tillväxtmarknader.

”Den verkliga möjligheten på tillväxtmarknader är internet och e-handelsföretag, och det har till stor del varit en möjlighet i Kina med Alibaba och Tencent. Men det sprider sig; det är Indien, det är Brasilien, det är Afrika.

Det är samma typ av företag som vi har sett ta över våra liv, Facebooks, Amazonas, Googles, Netflixs. Det är den lokala versionen av dessa. Det är Mecardo Libres i Brasilien, Flipkartens och Paytms i Indien”

Tillväxtmarknadsexperten Kevin T. Carter 凯文卡特 talar med Proactive om möjliga möjligheter i länder som Brasilien och Indien.

Handla EMQQ ETF

EMQQ Emerging Markets Internet & Ecommerce UCITS ETF är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version