Nyheter

EL4D ETF satsar på rena europeiska värdeaktier

Publicerad

den

Deka STOXX Europe Strong Value 20 UCITS ETF (EL4D ETF) syftar till att spåra pris- och prestationsavkastningen före avgifter och kostnader för STOXX Europe Strong Value 20-index. Indexet illustrerar de 20 renaste värdeföretagen i Europa. Värdekarakteristiken för de enskilda företagen bestäms av analysen av sex grundläggande karakteristiska siffror. Till exempel vinst på börsförhållande, marknadsvärde bokfört värde utdelningsavkastning och vinsttillväxt.

Deka STOXX Europe Strong Value 20 UCITS ETF är en utdelande ETF. Utdelningen i fonden delas ut till investerarna (kvartalsvis). Denna fond har en förvaltningskostnad om 0,66 procent per år. Deka STOXX Europe Strong Value 20 UCITS ETF arbetar med en fullständig och fysisk replikering. Deka STOXX Europe Strong Value 20 UCITS ETF är en liten ETF med 50 miljoner GBP tillgångar under förvaltning. ETF är äldre än 5 år och har sitt säte i Tyskland.

Om denna ETF

Investeringen syftar till att spåra pris- och resultatavkastningen, före avgifter och kostnader, för STOXX Europe Strong Value 20-index. Indexet illustrerar de 20 renaste VÄRDE företagen i Europa. VÄRDE-karakteristiken för de enskilda företagen bestäms av analysen av 6 grundläggande karakteristiska siffror. Till exempel vinst på börsförhållande, marknadsvärde bokfört värde utdelningsavkastning och vinsttillväxt.

Handla EL4D EFF

Deka STOXX Europe Strong Value 20 UCITS ETF (EL4D) handlas på flera olika börser i Tyskland. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEUREL4D
XETRAEUREL4D

Innehav

FöretagVikt %
Alior Bank SA7.40%
Aker Solutions ASA6.61%
Tod’s SpA6.45%
Hugo Boss AG6.38%
Tenaris SA6.36%
Fingerprint Cards AB B5.79%
Micro Focus International PLC5.75%
Salzgitter AG5.67%
Dufry AG5.54%
Bilfinger SE4.94%

De tio största innehaven i portföljen svarar för 60,90 procent av kapitalet.

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version