Nyheter

Disney Plus konkurrerar med Netflix i abonnentlojalitet

Publicerad

den

Det är välkänt att Netflix (NASDAQ: NFLX) har ett långt försprång när det gäller streaming,- titta bara där dess enorma abonnentbas leder till miljarder minuter som streamas – men rivaler närmar sig när kommer till attityder och lojalitet till en tjänst. Analyser visar att Disney Plus konkurrerar med Netflix i abonnentlojalitet.

Disney Plus (NYSE: DIS) har bara funnits i 16 månader och har sin egen starka abonnentbana och konkurrerar nu med Netflix när det gäller kundlojalitet. Av amerikanska konsumenter som lade till streamingtjänster under COVID-19-pandemin, säger 77% att de definitivt kommer att behålla Disney Plus och endast 7% säger att de definitivt kommer att släppa det, enligt Hub-data.

Det kan jämföras med Netflix, vars ”definitivt behålla” -tal är 73%, men endast 4% säger att de definitivt kommer att släppa Netflix. Bakom dessa två på lojalitetsskalan finns Amazon Prime Video (NASDAQ: AMZN) och Hulu (DIS).

Samtidigt ser nyare deltagare också lite lojalitet: Discovery Plus (NASDAQ: DISCA) får 66% av konsumenterna att de definitivt håller det, medan HBO Max (NYSE: T) betygsätter 63% ”definitivt håller.” Dessa två har också högre ”definitivt fall” -tal, dock: 14% respektive 17%. Om man tittar på de bredare siffrorna är den totala TV-suben som troligen har fallit i kategorin ”tappad” traditionell betal-TV (oavsett om det är kabel, satellit eller telco).

Leverage Shares Netflix ETP:er

Netflix har en unik plats i Leverage Shares produktutbud: Leverage Shares erbjuder hävstångsfaktorer i 3X (NFL3), 2X (2NFL) och -1X (NFLS). Detta understryker Leverage Shares starka övertygelse om det intresse företaget kräver bland investerare och Leverage Shares tro på företagets förmåga att leverera värde.

Leverage Shares erbjuder också ett brett utbud av korta och hävstångsprodukter – totalt 65 totalt – underliggande förstklassiga företag som verkar inom en rad olika sektorer. En skicklig investerare med ett öga på marknaden är tvungen att hitta en produkt som tillgodoser en strategi efter eget tycke på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Handla Leverage Shares produkter

Leverage Shares ETP:er är noterade på London Stock Exchange, NYSE Amsterdam och NYSE Paris. Leverage Shares ETP:er kan handlas genom DEGIRO som erbjuder handel på dessa börser. De kan också handlas genom en CFD leverantör som IG .

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version