Nyheter

DIGI ETF: distansarbete är här för att stanna

Publicerad

den

Grundaren av HANetf’s Digital Infrastructure and Connectivity ETF säger att distansarbete är här för att stanna. Chris Versace, Chief Investment Officer för Tematica Research, indexleverantörer för Digital Infrastructure and Connectivity UCITS ETF (DIGI) berättar för Proactive Investors att deras börshandlade fond har stigit med 7,6 procent. DIGIs toppinnehav är PayPal Holdings, Square, Shopify och Intel.

Fonden spårar ett index över företag som är positionerade för att dra mest nytta av den explosiva tillväxten av den digitala infrastrukturens goda krets av expanderande användare, data, applikationer och bandbredd. Versace säger tematiskt att han tror att fjärrarbete är här för att stanna, med fler företag som märker produktivitetsförbättring: anslutningen av enheter och bredbandsnätverk som driver detta.

Versace förklarar skapandet av data och hur detta område växer, gör att behovet av att utöka digitala nätverk. 5G kommer att ge den verkliga internet of things-marknaden inte bara till sektorer som elektriska fordon utan till den industriella revolutionen. Se hela videon nedan.

Var och hur kan DIGI ETF handlas?

DIGI handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i Digital Infrastructure and Connectivity UCITS ETF (DIGI) genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version