Nyheter

DEGIRO erbjuder nu handel på Tradegate

Publicerad

den

DEGIROs vision är att demokratisera tillgången på kapitalmarknaden så att kunderna kan forma sin ekonomiska framtid. Därför letar DEGIRO alltid efter sätt att förbättra sin plattform samt produkt- och tjänsteerbjudandet. DEGIRO erbjuder nu handel på Tradegate.

Utökade handelstider

DEGIRO är glada att kunna informera dig om att du från och med nu kan handla fler timmar, från 8:00 till 22:00, via den nyligen tillagda Tradegate Exchange (TRG), den ledande tyska detaljhandelsbörsen som ägs av Deutsche Börse. Detta kommer att göra det möjligt för många kunder som arbetar under normala öppettider att delta på kapitalmarknaderna, oavsett om de vill handla före eller efter arbetet. Med över 10 000 värdepapper från hela världen erbjuder Tradegate ett brett utbud av produkter, inklusive irländska, europeiska och amerikanska aktier. För transaktioner på Tradegate debiteras en fast avgift på 3,90 euro per transaktion.

Helt ditt eget val

Öppenhet skapar förtroende – därför kommer DEGIRO alltid att göra sitt bästa för att erbjuda dig inte bara de bästa produkterna och priserna utan också valet.

Introduktionen av Tradegate ger dig ytterligare ett börsalternativ, men orderprocessen ändras inte; du bestämmer aktivt vid vilken utbyte du vill lägga din beställning. På inget sätt stör vi eller fattar det beslutet för dig. Tänk på att vid alla börser måste en försäljningsorder göras på den börs där du gjorde köporder.

Om Tradegate

Tradegate är en fullt reglerad börs och ägs till 60% av Deutsche Börse AG, en av Europas största börser. Naturligtvis överensstämmer alla avtal, strukturer och processer med tillämplig nederländsk och europeisk lagstiftning.

Detta är fullt tillgängligt för alla kunder i EU.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version