Nyheter

De senaste kryptoregleringarna

Publicerad

den

Virtune delar med sig av de senaste nyheterna kring kryptoregleringarna runt om i världen. Virtune erbjuder innovativa investeringsprodukter inom krypto genom beprövade och väletablerade finansiella instrument som handlas på Nasdaq Stockholm.

Kryptomarknaden är en av decenniets snabbast växande marknader, där flertalet kryptovalutor och områden inom krypto fortsätter att växa och skapa nya investeringsmöjligheter.

Virtune grundades med en vision om att bli den ledande kapitalförvaltaren inom krypto i Norden och att möjliggöra för institutionella och privata investerare att investera i kryptomarknaden lika enkelt sätt som man handlar en indexfond eller en aktie.

Med svenska ägare och kontor i Stockholm kombinerat med ett starkt team med bred kompetens erbjuder Virtune sofistikerade och innovativa investeringsprodukter inom krypto som handlas i realtid på reglerade marknadsplatser.

Virtune är ett registrerat finansiellt institut hos Finansinspektionen som är auktoriserat att bedriva handel och förvaltning av kryptovalutor. Vidare har Virtune erhållit ett godkänt EU-Grundprospekt för att notera börshandlade produkter inom krypto.

Virtune samarbetar med innovativa och branschledande varumärken för att skapa sofistikerade investeringsprodukter med global räckvidd.

Självklart kan Virtunes produkter handlas genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza eftersom de har sin huvudnotering på Nasdaq Stockholm.

De senaste nyheterna om krypto regleringarna från Virtune.

Europeiska unionen har nyligen godkänt MICA-förordningen, vilket är en viktig milstolpe och stort framsteg för kryptoregleringar och industrins mognad i Europa.

Hong Kong strävar efter att bli en ny kryptohub. I år har vi sett att Samsung har lanserat en Bitcoin ETF och att Hong Kong Securities and Futures Commission öppnar upp för kryptoinvesteringar för privatpersoner.

Tidigare i år meddelade Dubai att de infört ett kryptoregelverk för företag inom branschen och uppmanar kryptoföretag att etablera sig inom jurisdiktionen.

Den amerikanska kryptoscenen brottas med problem där SEC hävdar att kryptovalutor är värdepapper och har nyligen stämt Binance och Coinbase i samband med detta.

Denna marknadskommentar om kryptovalutor publiceras på Etfmarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Virtune.

Ansvarsfriskrivning

Kryptovalutamarknadskommentaren har producerats av Virtune. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Virtune tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version