Nyheter

CTEN ETP ger exponering mot de tio största kryptovalutorna på samma gång

Publicerad

den

CoinShares Physical Top10 Crypto Market ETP (CTEN ETP) investerar i kryptovalutor. Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,00 % p.a. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. CoinShares Physical Top10 Crypto Market ETP är en mycket liten ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Jersey.

Investeringsstrategi

CoinShares-Compass Top10 Crypto Market-index spårar prestanda för de största och mest likvida kryptovalutorna. Den maximala vikten för en gemensam valuta är 35 %.

Köp marknaden i en enda produkt

En enda produkt som ger exponering mot den stora kryptomarknaden

Förbättrad diversifiering

Förbättrad diversifiering genom maximalt 10 beståndsdelar och implementering av en maxvikt på 35 % till varje enskild beståndsdel

Systematisk ombalansering

Kvartalsvis ombalansering för att automatiskt fånga värdeskapandet av nya mynt som ansluter sig till portföljen

Börsvärdesvikt för en ren marknadsexponering

Viktning baserad på 30-dagars genomsnittliga cirkulerande utbud för att dynamiskt återspegla trenderna på marknaden för digitala tillgångar

Handla CTEN ETP

CoinShares Physical Top10 Crypto Market ETP (CTEN ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURCTEN
gettexEURCTEN

Största innehav

Underliggande tillgångVikt %
Bitcoin38.4%
Ethereum33.2%
XRP9.58%
Cardano4.67%
Polygon3.49%
Polkadot2.49%
Litecoin2.36%
Tron2.24%
Solana1.92%
Uniswap1.65%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version