Nyheter

CoinShares sänker avgifterna på sin ethereum ETP före Shanghai hard fork

Publicerad

den

CoinShares har meddelat en ”avgiftssemester” för sin ethereum-börshandlade produkt (ETP) före kryptovalutans förväntade Shanghai hard fork i mars. Från och med den 1 februari kommer CoinShares Physical Ethereum ETP (ETH) total cost ratio (TER) att sänkas från 1,25 procent till 0 procent i väntan på uppdateringen, som förväntas ge likviditet och insatsbelöningar till sina investerare.

Uppdateringen, en del av ethereums övergång från ett proof-of-work (PoW) till ett proof-of-stake (PoS)-nätverk, kommer att tillåta investerare i ETH att låsa upp insatspriserna de har samlat på sig sedan sammanslagningen i september förra året.

Shanghai hard fork, planerad av Ethereum Foundation för mars 2023, kommer att släppa alla enheter som för närvarande satsar på Beacon-kedjan för handel.

Ethereum-fusion: Cryptos mest efterlängtade uppdatering

CoinShares sa att uppdateringen låter den dela intäkterna från sina insatsbelöningar med investerare samtidigt som den inte tar några förvaltningsavgifter.

Gruppen har en liknande strategi med sina andra insatta ETPer, polygon, tezos, polkadot, cardano, cosmos, matic och algorand.

Jen-Marie Mognetti, VD för CoinShares, sa: ”Erbjudandet om 0 procent förvaltningsavgift på ETH är en återspegling av vårt engagemang för tillgänglighet och transparens, nyckelfaktorer för att uppnå massintroduktion av digitala tillgångar.

”Vi är glada att kunna ge våra investerare möjligheten att få exponering mot ethereum utan att ta på oss ytterligare avgifter i väntan på den betydande Shanghai hard fork av ethereum blockchain.”

”Kryptovintern” som uppslukade mycket av den digitala tillgångsindustrin förra året har visat tecken på att tina upp 2023 när investerare sätter på risken.

Ethereum har stigit med 28,9 procent hittills under året medan bitcoin är upp 36 procent.

Men effekterna av FTX och terra nedfallet väger fortfarande tungt på branschen. I december förra året stängde CoinShares och 21Shares sina respektive FTX ETPer.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version