Nyheter

CoinShares listar fysiskt stödda krypto-ETPer på Euronext Paris och Amsterdam

Publicerad

den

Europas största investeringsföretag för digitala tillgångar tar med sig Bitcoin och Ethereum ETP med fysiskt stöd till båda Euronext-börserna. CoinShares (“företaget”) (Nasdaq First North Growth Market: CS), Europas största investeringsföretag för digitala tillgångar, meddelade idag att två av företagets nyligen lanserade fysiskt stödda krypto-ETPer på Euronext-börsen i Paris och Amsterdam. Med denna senaste korsnotering fortsätter CoinShares att utöka sitt europeiska fotavtryck och kommer att kunna ge en större investerarbas tillgång till digitala tillgångar genom branschledande, reglerade investeringsverktyg.

CoinShares Physical Bitcoin (BITC) ISIN: GB00BLD4ZL17 / WKN: A3GPMN / Avgift: 0,98% p.a.

CoinShares Physical Ethereum (ETH) ISIN: GB00BLD4ZM24 / WKN: A3GQ2N / Avgift: 1,25% p.a.

Frank Spiteri, CoinShares Chief Revenue Officer tillade ”Att notera våra fysiska Bitcoin och Ethereum ETP på Euronext Paris och Amsterdam är en annan milstolpe för vår CoinShares Physical -plattform, som har vuxit till över 560 miljoner dollar i förvaltade tillgångar efter lanseringen i januari. korslistningen gör det möjligt för oss att fortsätta vårt uppdrag att arbeta tillsammans med kunder för att ge investerare tillgång till kryptovalutor genom investeringsprodukter. Vi är glada över att kunna expandera till dessa nya marknadsplatser och fortsätta att öka närvaron av digitala tillgångar i Europa. ”

VD på CoinShares, Jean-Marie Mognetti, kommenterade dagens nyheter: ”Vi har sett att investerarnas åsikter i Europa har förändrats till förmån för digitala tillgångar under de senaste åren. Den institutionella efterfrågan på våra produkter visar tydligt vilken roll kryptovalutor spelar i institutionella investeringsportföljer. Genom att notera våra fysiska ETP: er i Amsterdam och Paris fortsätter vi att sätta våra kunders behov i första hand samtidigt som vi fyller en lucka på marknaden. Vi registrerade nyligen de starkaste andra kvartalens resultat i CoinShares historia, och denna nyhet, tillsammans med det senaste tillkännagivandet av vår strategiska allians med Invesco Europe, är mycket bra för framtiden för vår kapitalförvaltningsverksamhet. ”

Noteringen av de två ETPerna på båda Euronext-börserna följer korsnotering av CoinShares Physical Bitcoin, Ethereum och Litecoin ETP på Tysklands huvudmarknad Börse Xetra tidigare i år. CoinShares fysiska ETP är nu registrerade för försäljning i Schweiz, Sverige, Tyskland, Italien, Österrike, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Spanien, Frankrike, Danmark, Finland, Polen och Norge.

Handla BITC

CoinShares Physical Bitcoin (BITC) är ett certifikat är noterat på Euronext-börsen i Paris och Amsterdam. Euronext är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Handla ETH

CoinShares Physical Ethereum (ETH) är ett certifikat är noterat på Euronext-börsen i Paris och Amsterdam. Euronext är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version