Nyheter

CDOT ETP ger exponering mot prisutvecklingen på Polkadot

Publicerad

den

CoinShares Physical Staked Polkadot ETP (CDOT ETP) är världens första fysiskt uppbackade börshandlade produkt (ETP) som ger exponering mot Polkadot-nätverkets inhemska tillgång DOT, med en reducerad förvaltningsavgift på 0,0 % per år och ytterligare insatsbelöningar på 5,0 % p.a.

Satsa och få belöningar

Bevis på insats blockkedjor som Polkadot fungerar annorlunda än bevis på arbetande blockkedjor som Bitcoin. Enkelt uttryckt, att lägga till nya block till blockkedjan kräver att befintliga innehavare ”satsar” sin kryptovaluta. I utbyte mot insats belönas de med kryptovaluta från samma blockchain.

CoinShares insatta ETPer är byggda för att göra det möjligt för Emittenten att dela insatsbelöningar med investerare på två sätt:

Emittenten kan minska förvaltningsavgiften;

Emittenten kan också öka mynträttigheten för ETPen varje dag, allt eftersom insatsutmärkelser samlas in.

För CoinShares Physical Staked Polkadot kommer Emittenten att dela insatsbelöningar enligt följande:

ProduktFörvaltningsarvodeInsatsbelöning
CoinShares Physical Staked PolkadotReduced to 0.0% p.a.5.0% p.a. (accrues daily)

Observera att insatta mynt inte flyttas från den säkra förvaringsinstitutet där de förvaras, och ETP:n förblir 100 % fysiskt uppbackad hela tiden.

Beskrivning av CoinShares Physical Staked Polkadot

CoinShares Physical Staked Polkadot investerar i valutor, närmare bestämt den kryptovaluta som heter Polkadot.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,00 % p.a ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. CoinShares Physical Staked Polkadot är en mycket liten ETN med tillgångar på 0 miljoner GBP under förvaltning. ETN är yngre än 1 år och har sitt säte i Jersey.

Handla CDOT ETP

CoinShares Physical Staked Polkadot (CDOT ETP)är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAUSDCDOU
XETRAEURCDOT

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version