Nyheter

CCHA ETN spårar priset på kryptovalutan Chainlink

Publicerad

den

CoinShares Physical Chainlink (CCHA ETN) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP). Värdepapper får sitt värde från den underliggande kryptovalutan. All LINK hålls säkert hos Komainu – en reglerad förvaringsinstitut för digitala tillgångar av institutionell kvalitet.

Beskrivning av CoinShares Physical Chainlink

CoinShares Physical Chainlink investerar i Chainlink.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,50 % p.a. ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. CoinShares Physical Chainlink är en mycket liten ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. CCHA ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Jersey.

CoinShares Physical Chainlink

En fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) som ger säker, transparent exponering mot Chainlink-nätverkets ursprungliga tillgång, LINK.

Investeringsstrategi

Produkten spårar värdet av kryptovalutan Chainlink.

Produktinformation

Underliggande tillgångChainlink (LINK)
BasvalutaUSD
Förvaltningsarvode1.50%
Bloomberg CodeCCHA GR
Securities LendingNo
ISINGB00BMWB4910
HävstångN/A
Coin Entitlement (CE)0.1 LINK at launch
Pris per värdepapperCoin Entitlement (CE) x LINK price

Handla CCHA

CoinShares Physical Chainlink (CCHA ETN) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETNhandlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURCCHA

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version