Nyheter

Bullion Vault, världens största plattform för ädelmetaller

Publicerad

den

Brittiska Bullion Vault, världens största plattform för ädelmetaller, erbjuder sina 85 000 unika användare att köpa och sälja ädelmetaller som guld, silver och platina i form av helt tackor eller mynt. Bullion Vault har en lång historik och erbjuder såväl företag som privatpersoner att handla ädelmetaller till fördelaktiga och konkurrenskraftiga priser.

Bullion Vault erbjuder sedan förvaring i moderna högsäkerhetsvalv för trygg förvaring av i London, Zürich, Toronto, New York och Singapore efter kundens eget val.

Brittiska Bullion Vault erbjuder en enkel och lättöverskådlig hemsida och det är enkelt att registrera sig. Hemsidan har en tydlig och lättnavigerad meny som ger en bra överblick över aktuella nyheter och priser samt en bra introduktionsguide till handel med ädelmetaller.

Att registrera ett konto hos Bullion Vault är kostnadsfritt och är inte förbundet med krav på att börja handla. Om och när ett köp sedan sker tillkommer avgifter på mellan 0,05 och 0,5 procent. Från det att en order har lagts till dess att Ditt guld finns på kontot tar det högst två timmar. Vid försäljning finns likviden på kontot redan dagen efter. Bullion Vault ger samtliga personer som registrerar ett konto 4 gram silver utan kostnad. Testa det och se hur pass enkelt det är.

Hos Bullion Vault görs dagliga revisioner i valven för att säkerställa varje användares exakta innehav. Hög säkerhet garanteras därför.

Bullion Vault erbjuder genom sitt kontor i London support via telefon och mail, och det går snabbt att få återkoppling. Telefonsupporten är tillgänglig alla vardagar under vanliga kontorstider.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version