Nyheter

BRF ETF satsar på small cap företag i Brasilien

Publicerad

den

VanEck Vectors Brazil Small-Cap ETF (BRF ETF) följer ett börsvärdevägt index över brasilianska småbolag. VanEck Vectors Brazil Small-Cap ETF (BRF ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,63 procent.

BRF Factset Analytics Insight

BRF spårar resultatet för MVIS Brazil Small-Cap Index och använder sig av en annan syn på småbolagsutrymmet. Dess unika pure-play-strategi inriktar sig på 100 % av det investeringsbara universum med minst 25 namn och inkluderar icke-lokala företag som genererar minst 50 % av sina intäkter i Brasilien, utöver dess lokala exponering. Även om det inte ger en särskilt snäv passform till vårt valda benchmark, är dess storlek, sektor och värderingsvinklar som mest måttliga. Beståndsdelar rangordnas och viktas efter börsvärde med ett 8-procentigt taksystem på ett enda värdepapper för att säkerställa diversifiering. Indexgranskningar sker halvårsvis.

Fondbeskrivning

VanEck Brazil Small-Cap ETF (BRF®) försöker replikera så nära som möjligt, före avgifter och utgifter, pris- och avkastningsutvecklingen för MVIS® Brazil Small-Cap Index (MVBRFTR), som inkluderar värdepapper från small cap företag är registrerade i Brasilien eller som är registrerade utanför Brasilien men har minst 50 % av sina intäkter/relaterade tillgångar i Brasilien.

Handla BRF ETF

VanEck Vectors Brazil Small-Cap ETF (BRF ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. CMC Markets erbjuder emellertid handel i BRF ETF.

Även AvaTrade erbjuder handel med VanEck Vectors Brazil Small-Cap ETF (BRF ETF) form av CFDer. Till AvaTrade.

Även IG erbjuder emellertid handel i VanEck Vectors Brazil Small-Cap ETF (BRF ETF). Till IGs ETF Screener.

Största innehav

VärdepapperKortnamn% vikt
SMART GLOBAL HOLDINGS INCSGH US3.20
ALUPAR INVESTIMENTO SAALUP11 BZ2.71
CIA DE SANEAMENTO DO PARANASAPR11 BZ2.65
BR MALLS PARTICIPACOES SABRML3 BZ2.62
SAO MARTINHO SASMTO3 BZ2.56
UNIPAR CARBOCLORO SAUNIP6 BZ2.47
GRUPO DE MODA SOMA SASOMA3 BZ2.42
ERO COPPER CORPERO CN2.24
CYRELA BRAZIL REALTY SA EMPREENDIMENTOSCYRE3 BZ1.98
SANTOS BRASIL PARTICIPACOES SASTBP3 BZ1.97

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version