Nyheter

BMSCITH ETF en thailändsk ETF

Publicerad

den

BCAP MSCI Thailand ETF Fund (BMSCITH.BK) ger exponering mot thailändska aktier. Denna börshandlade fond handlas på börsen i Bangkok i thailändska bath. BMSCITH brukar dela ut, men rent formellt sett är det förvaltningsbolaget som föreslår om det anser att det lämpligt med en utdelning. Senaste gången utdelning lämnades var i december då det lämnades 0,3 Bath per andel i utdelning.

BCAP MSCI Thailand ETF är en börshandlad fond som lanserades och förvaltas av Bangkok Capital Asset Management Company Limited. Det investerar i Thailands aktiemarknader. Fonden strävar efter att investera i aktier i företag som verkar i olika sektorer. Det investerar i aktierna i stora och medelstora företag. Fonden investerar i aktier i företag som exkluderar den alternativa noteringskoden ’FGN’. Det syftar till att replikera resultaten för MSCI Thailand ex Foreign Board Index. BCAP MSCI Thailand ETF bildades den 7 juni 2016 och har sitt säte i Thailand

Om BCAP MSCI Thailand ETF

BCAP MSCI Thailand ETF är en börshandlad fond bildad i Thailand. Fonden strävar efter att generera avkastning nära MSCI Thailand ex Foreign Board Index, jämförelseindex. Fonden investerar inte mindre än 80% av sina tillgångar i värdepapper som ingår i jämförelseindexet.

Denna ETF har en förvaltningskostnad på 2,00 procent. Detta skall ställas mot iShares MSCI Thailand ETF (NYSEArca: THD) som har en förvaltningsavgift på 0,59 procent.

Fondöversikt

Fonden använder en ”passiv förvaltningsstrategi” med investeringspolicyn för att betona investeringar i värdepapper som ingår i det underliggande indexet (MSCI Thailand ex Foreign Board Index), samt de värdepapper som väntar på att inkluderas i eller uteslutas av det underliggande sammansättningen. Indexera med i genomsnitt minst 80 procent av fondens substansvärde under en redovisningsperiod.

Handla BMSCITH ETF

Vi har inte hittat något enkelt sätt för svenskar att handla BCAP MSCI Thailand ETF Fund (BMSCITH.BK).

Största innehav

NamnSymbolVikt %
Ptt PCLPTT10.27%
CP All PCLCPALL9.87%
Siam Cement PCLSCC6.96%
Airports Of Thailand PLCAOT6.81%
Advanced Info Service PCLADVANC5.64%
Bangkok Dusit Medical Services PCLBDMS5.19%
Kasikornbank Public Co LtdKBANK3.85%
Intouch Holdings PCLINTUCH3.21%
PTT Exploration & Production PCLPTTEP3.06%
Charoen Pokphand Foods PCLCPF3.03%

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version